Storitve

Naše storitve vključujejo prodajo, dostavo, montažo ter servis kaminskih peči in vložkov – popravilo vrat, menjava stekla in tesnil, lakiranje peči,… Smo generalni uradni serviser znamk Panadero, Denia in Kunst ter glavni izvajalec pri reševanju reklamacij.

Poleg ogrevanja pa lahko poskrbimo tudi za vaše kuhinjske pripomočke, na področju servisiranja in prodaje AMC posode imamo že več kot desetletje izkušenj in z veseljem vam inox posodo ali pribor zbrusimo, spoliramo, zamenjamo ročaje in tesnila ter popravimo pokrov za kuhanje pod pritiskom.

Ali že dlje časa opazujete starejše drevo/drevje na vašem dvorišču in se sprašujete, bo preneslo še naslednjo pošiljko snega? Bo preživelo morebiten udar strele v bližini? Ne dovolite, da pride do nepotrebne škode in okolico zaščitite ter odstranite drevesa, ki so nevarna vam in vašemu premoženju. Prav tako lahko posekamo/odstranimo želeni del vašega gozda, odvečni les pa odkupimo.

Pokličite nas in drevo/drevje vam lahko le obrežemo ali odstranimo v celoti, poskrbimo pa tudi za obžagovanje na višini ali v naseljih.

Pišite nam