Kaminske peči

Kaminske peči na drva ponujajo številne prednosti:

  • Stroškovno učinkovito ogrevanje: les je obnovljiv vir, zaradi česar je cenovno ugodnejša možnost za ogrevanje vašega doma v primerjavi z drugimi viri goriva, kot sta olje ali plin.
  • Energetska učinkovitost: kaminske peči na drva so zelo učinkovite in lahko z razmeroma majhno količino goriva zagotovijo veliko toplote. Uporabljajo se lahko tudi kot rezervni vir toplote ob izpadih električne energije.
  • Okolju prijazno: les je ogljično nevtralen vir goriva, kar pomeni, da ne prispeva k emisijam toplogrednih plinov, za razliko od fosilnih goriv. Poleg tega imajo sodobne peči na drva napredno tehnologijo izgorevanja, ki proizvaja minimalne emisije.
  • Ambient: nič ni tako prijetno kot ambient kaminske peči na drva. Topli, presketajoči plameni lahko ustvarijo sproščujoče in mirno vzdušje v vašem domu.
  • Neodvisnost: s kaminsko pečjo na drva se vam ni treba zanašati na centralizirane ogrevalne sisteme, ki so lahko dragi in nezanesljivi. Imate več nadzora nad ogrevanjem in ste lahko bolj samozadostni.
  • Kuhanje: veliko peči na drva ima vgrajene kuhalne površine, ki vam omogočajo pripravo obrokov in segrevanje vode, medtem ko uživate v toploti peči.
  • Estetika: kaminske peči na drva so na voljo v različnih slogih in oblikah, kar vam omogoča, da izberete tisto, ki se ujema z dekorjem vašega doma in prispeva k njegovi splošni estetski privlačnosti.
Kaminska peč Kunst Ficus store

Z veseljem vam bomo svetovali in na podlagi vaših individualnih preferenc poiskali najboljšo rešitev za ogrevanje želenega prostora. Nekaj primerov kaminskih peči in vložkov na drva si lahko ogledate tudi v razstavnem salonu na Pločanski ulici 11 v Ljubljani, za obisk nas prosim prej pokličite.

Naše storitve vključujejo prodajo, dostavo, montažo ter servis kaminskih peči in vložkov – popravilo vrat, menjava stekla in tesnil, lakiranje peči,… Smo generalni uradni serviser znamk Panadero, Denia in Kunst ter glavni izvajalec pri reševanju reklamacij.

Denia

Denia Stoves je družinsko podjetje, ki že več kot petinšestdeset let izdeluje peči na drva.

Poglej več

Kunst

Španska eleganca z nemškim imenom.

Poglej več

Panadero

Vodilni španski proizvajalec kaminski peči z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno.

Poglej več

Pišite nam za pripravo ponudbe