O nas

SiArt, Simon Artelj s.p.

Direktor podjetja Siart, Simon Artelj, že od malih nog čuti povezanost z naravo ter njenimi prvinami.

Poslanstvo

Direktor podjetja Siart, Simon Artelj, že od malih nog čuti povezanost z naravo ter njenimi prvinami, pa naj bo to voda (kot kajakaš na divjih vodah je osvajal medalje na največjih mednarodnih tekmovanjih), les (s sečnjo in spravilom lesa se poklicno ukvarja že slabo desetletje), ali ogenj. S kaminskimi pečmi se je srečal že v letu 2010, ko je delal kot tehnolog v razvoju, zadnje leto pa tudi kot vodja proizvodnje v slovenskem podjetju Lokaterm.

Sodelovanje s španskim podjetjem Panadero se je začelo v letu 2019, ko je Simon prevzel reševanje vseh reklamacij na slovenskem ter hrvaškem trgu in postal glavni serviser španskega proizvajalca. Zaradi obojestranskega zadovoljstva se je sodelovanje okrepilo in padla je odločitev za izgradnjo prvega show rooma v Sloveniji ter prodajo in uvoz kaminskih peči blagovnih znamk Denia, Kunst in Panadero.

Vizija

Z veseljem vam bomo svetovali in na podlagi vaših individualnih preferenc poiskali najboljšo rešitev za ogrevanje želenega prostora. Nekaj primerov kaminskih peči si lahko ogledate tudi v razstavnem salonu na Pločanski ulici 11 v Ljubljani, za obisk nas prosim prej pokličite.

Naše storitve vključujejo prodajo, dostavo, montažo ter servis kaminskih peči – popravilo vrat, menjava stekla in tesnil, lakiranje peči,… Smo generalni uradni serviser znamk Panadero, Denia in Kunst ter glavni izvajalec pri reševanju reklamacij.

Pišite nam za pripravo ponudbe